Open menu
NL EN

ABC

Deze ABC pagina wordt gevormd door een alfabetische overzichtslijst van de in deze website met het icoon gemarkeerde tekst, woorden, namen, of foto's. Door op het icoon te klikken wordt u direct geleidt naar meer achtergrondinformatie, een toelichting, bronvermelding en/of verantwoording over het gelinkte item.

Tevens vindt u hier de directe linken naar (Nederlandse) bedrijven die Caterpillar machines gebruiken, OEM fabrikanten, schaalmodel fabrikanten, evenementen & shows, fan sites, custom schaalmodelbouwers, forums en (online) schaalmodel winkels.

T

Thomas Wilk

Thomas Wilk is auteur van de boeken "Caterpillar Seventy Five Years" en samen met Urs Peyer "Caterpillar D9-D9R" en mede auteur van "Das TAGEBAU Buch", en als vast redactie lid verbonden aan het Duitstalige magazine "Laster & Bagger en de Engelstalige App "Trucks & Construction" en tevens een zeer getalenteerd fotograaf die met zijn eigen bedrijf TCC zeer mooie kleuren jaarkalenders van nieuwe en klassieke bouwmachines op de markt brengt. Tenslotte in zijn overige vrije uren ook nog een zeer bekwame custom schaalmodelbouwer.

TKD (Technische Kontakt Dagen)

De Technische Kontakt Dagen (TKD) brengt grote en kleine spelers op het gebied van grondverzet-, recyclingmaterieel en aanverwante specialismen bij elkaar, zodat u kunt vergelijken en testen.

De TKD 2023 vindt plaats van donderdag 08 juni tot en met zaterdag 10 juni 2023. Hiervoor is 118.000 m2 parkeerterrein van de Floriade volledig afgegraven en zal worden omgebouwd naar de grootste buitenbeurs van West Europa in het Grondverzet- en recycling materieel.

Tonkin Replicas

Tonkin Replicas, gevestigd in Amerika, heeft in 2012 van Norscot de licentie overgenomen voor het produceren van Caterpillar schaalmodellen om de licentie vervolgens in 2015 weer volledig over te dragen aan Diecast Masters.

TowHaul

TowHaul is de merknaam voor TowHaul Corporation dba Smith Equipment USA, die custom zware off-road diepladers en trailers ontwerpt en produceert die operationele kosten verlagen en de mobiliteit verhogen in de open mijbouw industrie over de gehele wereld.

Trackson Company

Trackson Company werd opgericht in Milwaukee in 1922 en ontwikkelde en leverde hulpstukken voor tractor fabrikanten.De vroege Trackson hulpstukken waren populair op trekkers gebruikt voor de wegenbouw industrie, maar ook voor rups trekkers die op een slechte ondergrond moesten kunnen werken.

Trucks & Construction

Trucks & Construction  HET digitale magazine voor verzamelaars van vrachtwagens (Trucks) & bouwmachine (Construction) -modellen, kranen en zwaar transport. Het blad is Engelstalig en is beschikbaar voor op uw computer en als App voor uw iPhone of iPad.