Open menu
NL EN

Caterpillar D9T Dozer met Lier

Caterpillar D9T Dozer met  Lier
Mini specs
Fabrikant:
CCM
Nummer:
CCMD9TW
Schaal:
1:48
Jaar:
2011
Status:
Gesloten Editie
Gelimiteerde productie:
80

Het model van de Caterpillar D9T Dozer met lier in 1:48 is in 2011 door CCM uitgebracht.

Door Classic Construction Models is in het prille begin van 2011 de Caterpillar D9T Track-Type Tractor uitgebracht in een gelimiteerde oplage van totaal slechts 275 stuks in de “Precise 1:48 scale Brass construction”  series. Er zijn drie verschillende uitvoeringen verschenen:

Caterpillar D9T StandardRetail Price: $1395.00 Limited Edition van 110 stuks

Caterpillar D9T Winch Retail Price: $1495.00 Limited Edition van 80 stuks

Caterpillar D9T Waste Handling Retail Price: $1495.00 Limited Edition van 85 stuks

Alle schaalmodellen zijn stuk voor stuk met de hand vervaardigd uit Brass in schaal 1:48. Bij elk exemplaar is de luxe geschenk verpakking voorzien van het serie nummer, zit er een apart certificaat in de vorm van een mini full color brochure met alle technische informatie bij en is het nummer aangebracht op de onderkant van het schaalmodel.

De foto's van dit model zijn beschikbaar gesteld door verzamelaar Graham May uit Amerika.

De Caterpillar D9T Dozer werd in 2004 geïntroduceerd als de opvolger van de Caterpillar D9R Dozer.

De Caterpillar D9T Dozer is ontworpen voor veeleisend werk.De duurzame constructie van de Caterpillar D9T is met zijn 47900kg bedrijfsgewicht zeer geschikt voor zware werkomstandigheden.

In combinatie met de Caterpillar C18 ACERT motor voor uitmuntende prestaties met 306 kW vermogen aan het vliegwiel, laag brandstofverbruik en conform de emissiedoelstellingen met behulp van ACERT technologie houdt hij het werk aan de gang, met de betrouwbaarheid en lage bedrijfskosten die u van elke Caterpillar D9T Dozer mag verwachten.

De Caterpillar D9T Dozer wordt alleen geproduceerd in Amerika, met "RJS" serie nummer prefix.

De Caterpillar D9T Dozer heeft een Caterpillar C18 motor met Advanced Combustion technieken voor emissiereductie (ACERT) en Air-to-Air Na Cooler (ATAAC) produceert 410 pk vliegwiel (FWHP). Hij wordt standaard geleverd met 61 cm tracks, koppelomvormer, differentiële sturing, en een drie snelheden vooruit, drie achteruit powershift-transmissie. Hij is uitgerust met universeel en rechte universele dozer bladen.

Deze review is mede tot stand gekomen door de achtergrond informatie en foto's van Ad Gevers, Huub van Dijk,Graham & junior May en Kenny "SoCal" Rudenski.

PDF CATERPILLAR D9T AEHQ5591-02 (7-07)

Binnen deze serie