Open menu
NL EN

Caterpillar D9L met Multi-tand ripper

Caterpillar D9L met Multi-tand ripper
Mini specs
Fabrikant:
CCM
Nummer:
CCMD9LMSR
Schaal:
1:48
Jaar:
2019
Status:
Beschikbaar

Het model van de Caterpillar D9L Rupsdozer in 1:48 is in 2019 door CCM uitgebracht.

Dit diecast schaalmodel van de Caterpillar D9L Rupsdozer met Multi-tand ripper is in een gelimiteerde oplage van slechts 600 stuks in 2019 vervaardigd door CCM in schaal 1:48. Het schaalmodel is verpakt in een luxe geschenkdoos en voorzien van een getekend certificaat. Ik ben nu als gelukkige verzamelaar in het bezit van #422.

Het in schaal 1:48 door CCM uitgebrachte diecast model van de Caterpillar D9L Rupsdozer met Multi-tand ripper is een perfect verkleinde replica van de echte machine. Alle aspecten en details van de D9L zijn weergegeven naar het gebruikelijke hoge niveau van CCM met inbegrip van de hydraulische leidingen, het motorhuis geeft vol zicht op het motorblok en van de cabine kunnen de deuren worden geopend en is het interieur zeer natuurgetrouw en compleet ingericht: De machinist kan zo de machine starten! Verkoopprijs US $219.95 en verzendkosten.

Mocht u in het bezit zijn van actie foto's, specsheets of folders van de 1:1 Caterpillar D9L Rupsdozer met Multi-tand ripper dan zie ik uw reactie graag tegemoet op info@minimovers.nl

Caterpillar D9L met Multi-tand ripper

Geïntroduceerd in 1980 als vervanger van de Caterpillar D9H werd de Caterpillar D9L Rupsdozer geproduceerd in Amerika. Uitgerust met een Caterpillar 3412 turbo diesel motor en daarmee goed voor 343kW vermogen. De Caterpillar D9L was de eerst machine binnen de D9 series, die na de introductie van de Caterpillar D10, ook werd voorzien van de van delta rupsen (“High Sprocket drive”)

De D9L machines kregen als prefix 14Y voor het serienummer mee. De productie stopte in 1986 toen werd het model opgevolgd door de Caterpillar D9N.

Binnen deze serie